Welkom Marlieke van MarrewijkEnkele weken geleden hebben we in Marlieke een nieuwe projectbeheerder gevonden. Nu ze een beetje gewend is aan het bedrijf en de werkzaamheden, is het tijd om haar voor te stellen.

 

Marlieke werkt nu parttime bij Global textware, terwijl ze ook nog eens bezig is haar masterstudie af te ronden. Tijdens haar bachelor Europese talen en culturen, met als richting Frans, maakte ze al kennis met de vertaalwereld in de minor Vertaalwetenschap. Daarna ging ze aan de slag met de master Taalwetenschap met als specialisatie Vertalen. Gedurende haar master heeft Marlieke een tijdje stage gelopen bij een vertaalbureau in Amsterdam, waar ze al kennis maakte met projectbeheer en vertalen. Dat beviel zo goed dat ze graag bij een vertaalbureau wilde gaan werken. In combinatie met het feit dat ze graag weer in Groningen wilde wonen, was een functie als projectbeheerder bij Global textware dus een logische stap.

 

Marlieke heeft nu een paar weken kennis kunnen maken met het bedrijf en de functie van projectbeheerder. Haar ervaring? Positief, maar overweldigend. Vooral de vele verschillende soorten software en klantspecifieke werkwijzen kunnen aan het begin nog wel eens moeilijk zijn. Gelukkig zijn er veel ervaren projectbeheerders die haar graag goed op gang helpen. In de komende tijd wil ze zich vooral richten op het onder de knie krijgen van de dagelijkse werkzaamheden. Daarna is ze zeker van plan om meerdere rollen binnen de zelfsturende organisatie op zich te nemen.

 

Op dit moment is Marlieke, naast werken bij Global textware, ook nog druk bezig met de afronding van haar masterscriptie, een vertaling van een wetenschappelijk boek vanuit het Frans naar het Nederlands. In de tijd die ze naast haar scriptie en werkzaamheden nog overhoudt, doet ze graag aan yoga en lezen. Ook heeft ze zich al opgegeven voor de traditionele 4Mijl van Groningen samen met de collega’s van Global textware.

Bookmark and Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl