Thomas Prins

Accounting assistent

 

Thomas Prins - Accounting assistent vertaalbureau Global textware

Thomas studeert op dit moment Accountancy aan de Hanzehogeschool Groningen. Bij Global textware brengt hij de theorie meteen in de praktijk: hij verzorgt de boekhouding. Dit houdt in dat debiteuren worden gecontroleerd, crediteuren worden betaald, inkoopfacturen worden ingeboekt en alle overige bankzaken worden gedaan. Global textware is dan ook een leerzame omgeving voor Thomas.

 

Thomas vindt dat hij veel kan leren bij Global textware: “Voor mij is het belangrijk dat ik hier de kans krijg om de theorie van mijn opleiding direct in de praktijk te brengen bij een bedrijf.” Daarnaast heerst er een gezellige sfeer en kan hij het goed vinden met collega’s.

 

Zijn vrije tijd naast de studie en het werk brengt Thomas het liefst door met vrienden: lekker gamen of een spelletje doen. Naast alle gezelligheid probeert hij toch ook zeker een aantal keer per week te sporten. Tegenwoordig doet Thomas aan hardlopen en squash.Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER