Svetlana Been-Kolosova

Vendor manager

 

 

Svetlana heeft in Oekraïne Pedagogiek en Literatuur gestudeerd aan de Hogeschool voor Vreemde Talen en Pedagogiek en Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sinds 2018 werkt Svetlana bij Global textware als Vendor Manager en is daarmee het onder andere het aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande freelancers. Verder houdt ze zich in deze functie bezig met het werven en selecteren van nieuwe leveranciers, relatiebeheer en kwaliteitscontrole van onze diensten. De grootste uitdaging van haar werk vindt Svetlana om binnen de gestelde deadlines steeds de juiste mensen te vinden voor onze projecten.

 

Svetlana vindt het leuk om dagelijks contact te hebben met diverse mensen uit verschillende landen. Daarnaast is het mooi om te zien dat haar inspanning bij het werven van freelancers bijdraagt aan de resultaten die geboekt worden bij de verschillende vertaalprojecten. Wat geeft Svetlena voldoening en energie? “De dankbaarheid die ik terugkrijg van freelancers die dankzij mijn ondersteuning hun werk goed kunnen doen.”

 

Svetlana is trots op de diverse functies die ze tot nu toe vervuld heeft en de successen die ze daarin geboekt heeft. In haar vrije tijd gaat ze graag reizen met haar gezin en doet ze aan yoga en hardlopen. Verder houdt ze erg van koken.Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER