Stefan Prins

Sales en Marketing

 

Stefan PrinsStefan heeft zijn bachelor Geschiedenis succesvol afgerond en is sinds december 2015 werkzaam bij Global textware. Sinds hij hier is komen te werken heeft hij allerlei werkzaamheden op zich genomen.

 

Oorspronkelijk kwam hij het team versterken voor het opzetten van de bedrijfswiki. Daarna is hij begonnen met teksten te schrijven voor de website en het updaten van het contractbeheersysteem. Het schrijven van teksten ging hem zo goed af, dat hij nu actief is als content manager. Dit houdt in dat hij teksten schrijft voor diverse doeleinden. Dat is nog best een uitdaging “Een goed stukje tekst schrijven doe je niet zomaar, je moet de juiste woorden en toon zien te vinden”.

 

Het leuke aan het werken bij Global textware vindt Stefan de informele sfeer en de aardige collega’s. Zijn vrije tijd brengt Stefan het liefste door met zijn vrienden. Stefan loopt geregeld hard, maar vindt het zeker zo leuk om sport op de tv te kijken.Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER