Marce van Velden

Strategisch IT consultant

 

Vertaalbureau Groningen

Marce studeerde Technische Informatica aan de Universiteit Delft en werkt nu als Strategisch IT consultant bij Global textware. Hij houdt zich bezig met analyseren, beperken van risico’s, vooruit kijken en adviseren op het gebied van de automatiseringsbehoefte binnen de organisatie en ten slotte alle aan IT gerelateerde oplossingen voor klantvragen. In eigen woorden: “Het mogelijk maken dat het bedrijf opdrachten kan aannemen en uitvoeren die zonder technische oplossingen niet mogelijk zouden zijn.” Marce is trots op een groot machinevertaalproject voor een vaste klant. Al noemt hij het zelf liever “leerzaam en succesvol”.

 

Marce heeft een indrukwekkende lijst met vrijetijdsbestedingen: yoga, hardlopen, wandelen, lezen, theater, moderne kunst, vegetarisch koken, bordspelletjes, dromen, en mensen ontmoeten. Ook vindt hij het heerlijk om “even iets fysieks te doen.” Voor Marce betekent dit vooral roeien, soms gewoon tussen de middag lekker weg in de roeiboot.

 Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER