Lucas Brandts

IT specialist

 

Lucas liep tijdens zijn opleiding tot applicatieontwikkelaar stage bij Global textware en is daarna in dienst gekomen als IT Specialist. Door zijn ervaring met web development, PHP, Javascript, HTML en CSS, kan hij bij Global textware een goede bijdrage leveren aan het ontwikkelen van onze intranet en extranet. Een ander belangrijk element van zijn werk is het helpen van de andere medewerkers met hun aan IT gerelateerde problemen. “Het is een uitdaging om voor de vele uiteenlopende problemen te zoeken naar de beste oplossingen.”

 

Door bezig te zijn met langlopende projecten, zoals verbeteringen in het intranet en extranet, en ondertussen actuele problemen op te lossen, is het werk altijd weer anders en uitdagend. Lucas vindt het leuk om voor een wat kleiner bedrijf te werken, dat volgens hem genoeg te bieden heeft op het gebied van IT. Met de groei van het bedrijf en de ontwikkelingen op het gebied van IT, zal dit er de komende tijd zeker niet minden op worden.

 

In zijn vrije tijd biedt het internet een ware bron van informatie voor Lucas’ vele interesses. Het ronddwalen op websites als Wikipedia, levert hem veel kennis en inspiratie op. Lucas houdt ook erg van gamen en het schrijven van korte science fiction- en fantasy verhalen.Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER