Linda Bisschop-Brontsema

Projectbeheerder

 

 

Na vier jaar als leidinggevende gewerkt te hebben in de detailhandel, is Linda nu projectbeheerder bij Global textware. Ze heeft American Studies gestudeerd aan Rijksuniversiteit Groningen en heeft dit aangevuld met de minors Vertaalwetenschap en Toegepaste Taalwetenschap. Linda is erg blij dat ze bij Global textware nu een baan heeft gevonden die goed bij haar past en aansluit op haar studie. De kennis die Linda heeft opgedaan tijdens haar studie kan ze nu toepassen in alle facetten van het vertaalproces. “Het is een uitdaging om vertaalprojecten, die telkens weer anders zijn, in goede banen te leiden.”

 

De afwisseling in werkzaamheden is een kenmerk van projectbeheer. Linda vindt bijvoorbeeld alle verschillende contacten met freelancers en klanten leuk. Daarnaast is het natuurlijk interessant om voor een zo internationaal georiënteerd bedrijf te werken.

 

Haar vrije tijd vult Linda met diverse bezigheden, zoals films en series kijken, muziek luisteren, shoppen en gewoon gezelligheid. Daarnaast doet ze aan een vorm van acrobatiek op een paard, genaamd voltige.Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER