Leoni Robbe

Projectbeheerder

 

Leoni heeft de master Writing, Editing and Mediating gedaan na haar bachelor Engelse taal en cultuur. Bij Global textware is ze nu werkzaam als projectbeheerder. Dit houdt in dat ze projecten door middel van het vertaalproces van Global textware in goede banen leidt. Het inplannen van de juiste vertaler en proeflezer, vragen en opmerkingen beantwoorden van klanten en leveranciers en ten slotte de finale kwaliteitscontrole voor de levering. De uitdaging vormt hierbij om de vele binnenkomende projecten goed in te plannen.

 

Wat maakt het werk interessant voor Leoni? Ten eerste de grote verscheidenheid aan de soorten opdrachten die we behandelen. Ook het contact onderhouden met veel verschillende mensen, zowel met klanten als met onze freelancers. Verder is de balans tussen zelfstandig aan de slag gaan en samenwerken goed verzorgd. Leoni vindt daarbij de samenwerking met collega’s binnen Global textware erg prettig.

 

In haar vrije tijd vindt Leoni leuk om rustig te lezen of een serie te kijken. Of lekker er op uit om te sporten, een concert te bezoeken of gewoon een terrasje te pakken met vrienden.

 

 Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER