Johanna Hoogstra-Jongeling

Vertaler / stagebegeleider

 

Johanna studeerde Engelse Taal- en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en werkt nu al geruime tijd bij Global textware als vertaler en stagebegeleider. Ze is gespecialiseerd in handleidingen en software voor bijvoorbeeld antivirusproducten en printers. Het leukste aan het werk vindt ze met een team samenwerken aan een project en tot een zo goed mogelijke vertaling komen. Johanna ziet het daarbij als een uitdaging om het beste product te leveren binnen de gestelde kaders.

 

Als stagebegeleider laat ze studenten kennis maken met het vak van vertaler. “Het is de bedoeling dat de studenten aan het einde van de stage zelfstandig kunnen werken en vertalingen kunnen maken die voldoen aan de eisen van de klant.”

 

Haar vrije tijd brengt Johanna het liefst door met haar man en dochters. Daarnaast doet ze nog aan lezen, series kijken, wandelen, fietsen, koken en bakken en knutselen met haar dochter.Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER