Iris van Polen

Projectbeheerder

 

Met een bachelor Engelse taal en cultuur en de master Writing, Editing and Mediating, heeft Iris de ideale achtergrond voor het werken voor een vertaalbureau. Iris heeft de functie projectbeheerder bij Global textware, maar doet ook af en toe nog wat vertaalwerk. Als projectbeheerder moet ze voortdurend de binnenkomende opdrachten in de gaten houden, alle lopende projecten bijhouden en daarbij ook nog eens goed samenwerken met alle interne collega’s en externe vertalers. Aangezien Iris nog weinig ervaring had met projectbeheer toen ze bij Global textware kwam, is ze er erg trots op de ontwikkeling die ze sindsdien heeft doorgemaakt.

 

Hoewel werken als projectbeheerder bij Global textware best zwaar kan zijn, geeft het volgens Iris ook erg veel voldoening. “Ik vind mijn werk het leukst wanneer ik projecten door middel van een goede samenwerking tot een goed einde kan brengen.” Daarnaast vind Iris het leuk om elke dag met taal bezig te zijn en samen te werken met zoveel verschillende mensen. Het bedrijf beschouwt ze als een hecht team, zowel de vaste medewerkers als de freelancers en dat is wel zo prettig.

 

In haar vrije tijd houdt Iris erg van gamen, het lezen van comics en cartoons en het bekijken van animatiefilms- en series. Naast het bekijken en lezen van comics, cartoons en animatie, vindt Iris het ook erg leuk om zelf te tekenen.Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER