Guido Veenstra

IT Specialist

 

Guido deed een opleiding tot ICT-beheerder en werkt bij Global textware als IT Specialist. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het interne systeembeheer en de door het bedrijf zelf ontwikkelde projectmanagementsystemen, ISIS en EPOS. Dat hij deze systemen door en door kent is niet zo vreemd, aangezien Guido als stagiair al aan ISIS en EPOS heeft mogen ontwikkelen. Naast zijn reguliere werk  vindt Guido het ook leuk om stagiaires te begeleiden die dezelfde opleiding doen als hij heeft gedaan.

 

Guido vindt het vooral leuk dat zijn werkzaamheden afwisselend zijn en dat hij breed betrokken is bij het bedrijf. Hij is trots op “de vele automatiseringsoplossingen die we in de afgelopen jaren gebouwd hebben om het werk van andere medewerkers gemakkelijker te maken.”

 

In zijn vrije tijd houdt Guido er van om veel series en films te kijken, hard te lopen en aan de auto te klussen.Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER