Fer Dillema

Projectbeheerder

 

 

Fer heeft zijn studie Engelse taal en cultuur én daarnaast meerdere vakken van Scandinavistiek met succes afgerond en is in maart 2018 begonnen als projectbeheerder voor de medische sector bij Global textware. Fer vergelijkt zijn werk graag met het oplossen van complexe puzzels, iedere dag weer een andere. Je moet rekening houden met strakke deadlines van de klanten, de schema’s van de vertalers en problemen oplossen waar nodig. Het is ieder keer een uitdaging om rekening houdend met alle factoren weer tot het gewenste resultaat voor de klant te komen. Fer: “Maar als je de juiste weg gevonden hebt, voelt elk project dat je succesvol aflevert aan de klant weer als een overwinning.”

 

Fer haalt zijn plezier ook uit het samen werken met zo veel verschillende mensen, zowel met collega’s, linguïsten, onze partners en de klanten. In een omgeving met mensen die hard werken en een liefde hebben voor het vak en de talen van de wereld, voelt hij zich erg thuis. In de woorden van Fer zelf: ”Als gewone jongen uit een gewoon dorp met grote ambities en een voorliefde voor de talen en culturen van de wereld, sprak het motto van Global textware ‘Local roots, global approach’ me zo erg aan dat ik kwam solliciteren.”

 

Ook in zijn vrije tijd is Fer bezig met taal: talen leren, verdiepen in verschillende grammatica en culturen achter die talen, schrijven en als de beschikbare talen niet hem niet genoeg zijn, bouwt hij zelfs aan zijn eigen ‘constructed language’. Recent heeft Fer ook nog eens zijn eigen toneelstuk geproduceerd. Toen hij het applaus hoorde van het publiek, voelde hij zich erg trots op wat hij met zijn kleine team had bereikt.Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER