Evelien Douwes

Administratief medewerker

 

IMG_6285_GRAYSCALED

Na haar opleidingen Bedrijfsadministrateur en Moderne Bedrijfsadministratie heeft Evelien voor verschillende bedrijven gewerkt. Sinds kort werkt ze bij Global textware, waar ze zich voornamelijk bezighoudt met de administratie. Haar taken bestaan uit PO’s verwerken, facturen opstellen en waar nodig de office manager ondersteunen. Dat ze voornamelijk bezig is met cijfers, vindt ze alleen maar leuk. Voor wie denkt dat al die cijfers maar saai zijn: volgens Evelien is het een hele uitdaging om alles uit te zoeken wat met de administratie te maken heeft. Voorbeeld: “Het werken met veel verschillende klanten die allemaal een eigen manier van werken hebben.” Ze is pas tevreden als de hele administratie op orde is.

 

In haar vrije tijd doet Evelien aan fitness en gaat ze graag winkelen. Haar creativiteit kan ze kwijt in nail art. Evelien vindt het leuk om van haar nagels ware kunstwerkjes te maken. Elke week maakt ze weer een nieuwe creatie op haar nagels, met verschillende kleuren en extra details.

 Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER