Eva van Rein

Projectbeheerder

 

Eva van Rijn - Projectbeheerder / Vertaler vertaalbureau Global textware

Eva studeerde Romaanse Talen en Culturen, gevolgd door een Master Applied Linguistics aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als projectbeheerder probeert ze alle projecten van Global textware in goede banen te leiden. Ze heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in projecten op het gebied van Life Sciences, maar doet ook andere projecten, van IT en Marketing tot technische projecten. Deze afwisseling en de contacten met klanten, collega’s en freelancers vind ze leuk aan het werk bij Global textware.

 

Daarnaast vindt ze het een flinke uitdaging om alle projecten op de best mogelijke manier uit te voeren: “Je moet veel schakelen, vooruitdenken en alle factoren goed in de gaten houden.” Ze is er dan ook trots op wanneer een project tot een goed einde is gebracht: “Ik word er erg vrolijk van als we van klanten enthousiaste feedback krijgen op onze vertalingen en de samenwerking.”

 

In haar vrije tijd probeert Eva zo veel mogelijk tijd door te brengen met haar vriend en drie kinderen. Verder houdt ze van muziek luisteren en maken (gitaar en dwarsfluit), dansen, tuinieren en het lezen van mode-en interieurblogs en sciencefictionboeken.

 Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER