Elly van Nieff

Officemanager

 

Managementassistent vertaalbureau Global textware

Door het volgen van haar opleidingen secretaresse, managementassistent, officemanager en competent personeelsmanagement, heeft Elly bij Global textware een grote diversiteit aan taken waarbij haar kwaliteiten volledig tot hun recht komen. Elly zorgt ervoor dat alle ‘randzaken’ goed geregeld zijn, zodat de andere medewerkers hun werk goed kunnen doen. Ze regelt daarnaast als echte aanpakker de administratieve zaken en alle HRM zaken. Door de ingeslagen verandering van het bedrijf naar een zelfsturende organisatie zal ze op termijn ook nog eens de rol van teamcoach op zich nemen.

 

Het leukste aan werken bij Global textware vindt ze de grote vrijheid bij het invullen van haar eigen functie. “Als het maar goed in balans met elkaar is en correct en op tijd wordt uitgevoerd. Dat is onze kwaliteitseis: goed werk leveren en de afgesproken deadline halen.” Elly is vooral trots op het onderkomen van Global textware, waar ze een groot aandeel in levert. “Het lijkt misschien een randzaak maar het is even cruciaal als alle andere ‘randzaken’: in een prettige werkomgeving presteert iedereen nou eenmaal beter dan in een onvriendelijk kantoor.”

 

In het weekend vindt Elly het heerlijk om de sportieve prestaties van man en kinderen op het voetbalveld te volgen. Door regelmatig een welnessdag in te lassen of iets leuks te doen met een vriendin, heeft Elly genoeg energie om de soms enerverende weken fit en vrolijk door te komen.

 Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER