Global textware deelnemer aan 30e 4 Mijl van GroningenOp zondag 9 oktober vindt de 30e editie van de 4 Mijl van Groningen plaats. En zoals elk jaar doet Global textware mee aan het grootste hardloopevenement van Noord-Nederland. Deze editie zullen twee teams van Global textware de 6,437 kilometer van Haren naar Groningen gaan lopen, een wedstrijdteam en een recreantenteam in de bedrijvencompetitie. Van de in totaal 23.000 deelnemers doen er zo’n 8000 lopers mee aan de Bedrijvenloop.

 

Logo 4 Mijl

 

Goede doel

Als deelnemer aan de 4 Mijl steun je ook het goede doel dat de organisatie van de 4 Mijl elk jaar uitzoekt. Deze editie is het goede doel Groningen Geeft Thuis, een organisatie die vrouwen en kinderen in nood een veilige opvang geeft en ze helpt om een nieuwe start te maken. Het geld gaat onder andere naar een nieuwe moderne opvanglocatie van Het Kopland in de Oosterparkwijk.

 

Nieuws

Voor de 30e editie van de 4 Mijl heeft de organisatie niet stil gezeten. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om met de nieuwe app deelnemers live op het parcours te volgen. Een andere noviteit dit jaar is de mogelijkheid om je medaille te laten graveren met je naam en eindtijd.

 

Prestatie

De teams van Global textware gaan natuurlijk voor een goede prestatie. De lopers zullen proberen om het resultaat van vorig jaar te overtreffen. Maar we hopen vooral dat iedere loper van Global textware zijn persoonlijke doel behaalt en een gezellige dag beleeft.

 

Wilt u de teams van Global textware komen aanmoedigen? Het wedstrijdteam start om 13.05 en het recreantenteam om 13.15.

Bookmark and Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl