Website vertalen

De conversie van een website is zes keer hoger als de bezoeker de website in zijn eigen taal kan lezen. Het zal u dan ook niet verbazen dat uit onderzoek is gebleken dat er een relatie bestaat tussen de bedrijven die hoog op de lijst van Forbes staan en het aantal talen op hun corporate website (Bron: Common Sense Advisory, Multilingual websites).

Steeds meer websites en webshops zijn beschikbaar in meerdere talen. Global Textware is uiterst bedreven in het vertalen van websites in uiteenlopende talen. Door een groot netwerk aan vertalers zijn we in staat om in veel verschillende talen snel en uitstekend werk af te leveren.

 

 Vraag gerust een offerte aan

 

Het (laten) vertalen van een website door een professioneel vertaalbureau, met een gedegen ervaring, professionele vertalers en een sterke IT-afdeling, zorgt voor een vlekkeloze integratie van techniek en menselijke vertaling.

 

Voor elk bedrijf en elke organisatie die internationaal opereert kan een internationale website bijdragen aan het succes van de onderneming. De juiste toon en een correcte vertaling, rekening houdend met lokale verschillen, zorgen ervoor dat uw website ook in een andere taal voelt alsof het voor die taal geschreven is.

 

Websitebeheer van internationale content

Het beheren van de content van een meertalige website hoeft vandaag de dag helemaal niet meer lastig en tijdrovend te zijn. Met moderne technologieën is het knippen en plakken van de meertalige content op de juiste plek in het CMS verleden tijd. Met slimme vertaalsoftware voor websites is uw website altijd up-to-date en heeft u er geen omkijken meer naar.

 

Voordelen:

 • U hoeft geen bestanden te sturen naar het vertaalbureau;
 • Uw website is altijd up-to-date;
 • De vertaling staat direct op de juiste plek in de website;
 • U kunt de vertaling aanpassen naar uw wensen;
 • SEO (zoekmachine-optimalisatie)-vriendelijk;
 • Zeer betaalbaar.

 

SEO-vriendelijk vertalen

 

Webteksten en marketingteksten zijn van groot belang voor verkoopgerichte websites, maar ook het juist vertalen van de productcatalogus en het hanteren van de juiste terminologie is belangrijk bij het vertalen van websites. Door te werken met de nieuwste vertaaltechnologie zijn onze vertalers in staat effectief, efficiënt en tegen scherpe prijzen uiteenlopende teksten snel en zorgvuldig te vertalen. Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is ook bij het vertalen van websites van steeds groter belang.

 

Website vertalen met behulp van techniek

 

Veel websites zijn omvangrijk. Vaak komt bepaalde terminologie vaker voor of worden hele delen van zinnen meerdere malen gebruikt. Door te werken met een vertaalgeheugen kunnen onze vertalers tijd besparen en daarmee kosten. Global Textware kan overweg met veel bestandsformaten, XML-koppelingen en feeds, waarbij altijd gestreefd wordt naar een zo efficiënt mogelijke afstemming van zowel het aanleveren van te vertalen teksten als de aflevering ervan, al dan niet met behulp van een automatische koppeling.

 

Updates en wijzigingen

 

Updates en wijzigingen kunnen elkaar snel opvolgen. Door techniek te combineren met onze professionele vertalers zijn we in staat wijzigingen snel op te pikken, door te voeren en voor u het weet is uw website ook in andere talen weer helemaal up-to-date.

 

Redenen om te kiezen voor een vertaalbureau

 

 • Mogelijkheid om websites up-to-date te houden in meerdere talen tegelijk
 • Professionele, grammaticaal correcte teksten
 • Gelokaliseerde teksten spreken veel meer aan, met gevoel voor subtiliteiten in taal
 • Door een uitgebreid netwerk kunnen grote en complexe projecten snel en effectief opgepakt worden
 • Projectmanagement en kwaliteit worden intern aan de hand van strenge normen bewaakt

 

Vraag gerust een offerte aan

 Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER