Techniek & IT

Global textware is begonnen als gespecialiseerd vertaalbureau voor de ICT-branche. Technische vertalingen zijn dan ook één van onze expertisegebieden.

 

Langzaam maar zeker zijn we uitgegroeid tot een full service vertaalbureau in Groningen met complete vertaaldiensten, maar met behoud van al onze ervaring in de IT, aangevuld met recente ontwikkelingen, innovatieve systemen (ook voor het vertalen zelf) en softwarelokalisatie. Compatibel met elk bestandstype in de IT, met de mogelijkheid tot het vertalen naar vele verschillende talen dankzij ons grote netwerk aan vertaalprofessionals.

 

Door het toepassen van gestandaardiseerde en geautomatiseerde processen is het mogelijk effectief, efficiënt en consistent goed vertaalwerk af te leveren. Het optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden die automatisering biedt, aangevuld met de uitstekende kwaliteit van de vertaler, zorgen voor een eindproduct dat niet alleen kwalitatief goed is, maar tevens tegen scherpe prijzen kan worden aangeboden.

 

Consistent en efficiënt

Eerder voor u vertaalde woorden of zinsdelen worden hergebruikt. Mogelijk gemaakt door de techniek, altijd per geval beoordeeld door een vertaler. Dat bevordert niet alleen de consistentie in het gebruik van termen, het bespaart ook tijd – met een voordelig effect op uw investering.

 

Veelgevraagde technische vertalingen:

 

  • IT-sector – vertalen van websites, games en entertainment, software, bedrijfsapplicaties en hardware
  • Automotive – vertalingen voor de auto-industrie, verkeer, vervoer en techniek
  • Maritieme sector – vertalingen voor bedrijven in de maritieme sector
  • High tech engineering – internationale projecten als windmolens, energiecentrales, elektrotechniek en werktuigbouw
  • ERP-systemen
  • CRM-applicaties

 

Vraag gerust een offerte aanGlobal textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER