Medische vertalingen

Een vertaler heeft behalve heel veel algemene kennis vaak ook vakspecifieke kennis. Een groot deel van de vertalers bij Global textware werkt vaak met medische vertalingen en is gewend aan specifieke termen die gebruikt worden in de medische sector. Dit zorgt er niet alleen voor dat een vertaler sneller kan werken, ook de kans op fouten is hierdoor minimaal.

De ontwikkelingen binnen de medische en Life Science-sector gaan soms razendsnel. Dat betekent – ook voor een gespecialiseerd vertaalbureau als Global textware: voortdurend bij de les blijven, op de hoogte blijven van innovaties, nieuwe terminologie, nieuwe onderzoeksresultaten en nieuwe toepassingen in de praktijk. Allemaal onderwerpen die om helder en correct taalgebruik vragen.

Door veel ervaring met uiteenlopende projecten in de medische sector heeft Global textware echte specialisten in huis die ervaring hebben met gebruikte terminologie, gebruiken binnen de branche en uiterst zorgvuldig te werk gaan. Uw medische teksten worden door vertaalbureau Global textware dan ook zorgvuldig en goed vertaald.

Gecertificeerde kwaliteit – medische vertalingen

Voor een goed vertaalbureau komt het – wanneer het om medische vertalingen gaat – nog net iets nauwer dan bij een willekeurig ander onderwerp. Een deskundige vertaling is hierbij vaak van levensbelang.

Voorbeelden van soorten medische vertalingen die Global textware regelmatig uitvoert:

  • gebruikershandleidingen van medische hulpmiddelen
  • vertalen van farmaceutische onderzoeksresultaten
  • klinische tests
  • bijsluiters van medicijnen
  • bijsluiters van medische apparatuur
  • handleidingen
  • verslagen

Global textware is in het bezit van de ISO 9001- en 17100:2015 certificaten en op de hoogte van specifieke richtlijnen die in de medische en farmaceutische wereld onmisbaar zijn: de EMA-richtlijnen en internationale regelgeving voor Quality Assurance and Regulatory Affairs. Dit zorgt ervoor dat vertalers inhoudelijk kennis hebben en tijdens het vertalen rekening kunnen houden met opgebouwde expertise op het vlak van medische vertalingen. Een prettig idee bij het toevertrouwen van specialistisch vertaalwerk aan Global textware.

Vraag gerust een offerte aan


Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER