Website vertaling

De conversie van een website is zes keer hoger als de bezoeker de website in zijn eigen taal kan lezen. Het zal u dan ook niet verbazen dat uit onderzoek is gebleken dat er een relatie bestaat tussen de bedrijven die hoog op de lijst van Forbes staan en het aantal talen op hun corporate website (Bron: Common Sense Advisory, Multilingual websites).

 

Websitebeheer van internationale content

Het beheren van de content van een meertalige website hoeft vandaag de dag helemaal niet meer lastig en tijdrovend te zijn. Met de moderne technologieën is het knippen en plakken van de meertalige content op de juiste plek in het CMS verleden tijd. Met de slimme vertaalsoftware voor websites is uw website altijd up-to-date en heeft u er geen omkijken meer naar.

 

Voordelen:

– U hoeft geen bestanden te sturen naar het vertaalbureau;
– Uw website is altijd up-to-date;
– Vertaling staat direct op de juiste plek in de website;
– U kunt de vertaling aanpassen naar uw wensen;
– SEO (zoekmachine-optimalisatie)-vriendelijk;
– Zeer betaalbaar.

 

SEM en SEO vertaling

De termen “search engine optimalization” (SEO) en “search engine marketing” (SEM) worden nog al eens door elkaar gehaald. “Search engine marketing” is het marketingproces van een website via internet. Denk hierbij aan betaalde internetmarketing zoals Google Adwords campagnes. De term “search engine optimalization” kan een onderdeel zijn van dit marketingproces, maar is erop gericht om op een organische manier zo hoog mogelijk in de zoekmachine resultaten te verschijnen. Met de juiste zoekwoorden die uw (potentiële) klanten ook gebruiken, komt u website hoger in de zoekresultaten van Google. Wilt u ook uw internationale doelgroep bereiken, dan is het belangrijk dat uw content aansluit bij de lokale gebruiken. 

 

Ons vertaalteam heeft ruime ervaring in het vertalen van websites en wij adviseren u graag bij het vertalen van zoekmachinevriendelijke teksten. Naast de content is het heel belangrijk om de lokale voorkeuren te weten voordat u uw internationale website publiceert. Lees ook ons artikel “Tips voor uw internationale website.”

 

Informeer naar de mogelijkheden voor uw meertalige website. Neem contact met ons op via: +31 (0)50- 584 40 10 of stuur ons een e-mail.Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER