Marketing vertaling

Marketingvertalingen zijn bedoeld om de lezer te overtuigen en wijken enigszins af van andere vormen van vertaling, omdat het bij marketing veel meer gaat over het gevoel dat met een tekst overgebracht moet worden dan om een 100% 1-op-1 feitelijke vertaling van een tekst.

Onze vertalers houden rekening met lokale verschillen in stijl en uitdrukkingen en zorgen er bij het vertalen van marketingteksten voor dat de inhoud van de tekst niet wijzigt, maar wel rekening gehouden wordt met mogelijke lokale verschillen. Zo verliezen zorgvuldig opgemaakte marketingteksten niets aan waarde bij het vertalen van de tekst in een andere taal.

 

Zorgvuldige afstemming bij marketingteksten

Doordat niet elke taal dezelfde zinsopbouw heeft en uitdrukkingen in andere talen soms heel anders zijn dan in de eigen taal, is het zeker bij marketingteksten belangrijk vooraf goed af te stemmen wat de randvoorwaarden zijn. De afdeling projectmanagement neemt dit vooraf met u door, zodat alles voor beide partijen helemaal duidelijk is en er snel en effectief gewerkt kan worden.

 

Kleine en grote projecten, spoedopdrachten of langlopende opdrachten

Als geen ander zijn we ons ervan bewust dat het vertalen van marketingopdrachten soms veel haast heeft. Doordat we werken met een vast team aan vertalers, aangevuld met professionals op uiteenlopende vakgebieden en met verschillende specialisaties, zijn we in staat zowel kleine als grote opdrachten snel en effectief te vertalen.

 

Verschillende soorten marketingvertalingen

Binnen Global textware hebben we veel ervaring met allerlei soorten marketing- en PR-vertalingen. Vertalingen met gevoel voor nuance en verschillen tussen verschillende talen zorgen ervoor dat ook in een andere taal zinnen goed lopen en logisch zijn voor de lezer van de tekst. U kunt bij Global textware onder andere terecht voor marketingvertalingen van:

  • Brochures
  • Presentaties
  • EnquĂȘtes
  • Promotie- of corporate video
  • Persberichten
  • Reclamemateriaal
  • En meer…

 

Vraag gerust een offerte aanGlobal textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER