Diensten

Als professioneel vertaalbureau is het onze missie om uw product, diensten of ideeën niet alleen correct te vertalen, maar internationaal en met begrip en respect voor lokale markten. Of het nu gaat om het vertalen van Nederlands naar Engels (of andersom), van Nederlands naar Duits of naar één of meerdere andere talen, in alle situaties geldt dat een juiste vertaling van groot belang is.


Maatwerk

Het uitgangspunt bij alle vertalingen zijn uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een langlopend vertaalproject, het vertalen van een enkel document of een beëdigde vertaling door een gecertificeerd vertaalbureau, Global textware levert op maat. Alle teksten worden zorgvuldig gecontroleerd en gereviseerd volgens de geldende procedures in de vertaalbranche.

 

Vakgebieden

Met een uitgebreide database aan vertalers zetten we altijd een vertaler in die inhoudelijke kennis heeft van uw vakgebied. Daardoor kunt u bij vertaalbureau Global textware met een gerust hart een opdracht uitzetten, omdat u gegarandeerd bent van een correcte vertaling. Zeker met een medische vertaling is dat van groot belang. De meest populaire vakgebieden bij ons vertaalbureau zijn:

 

Techniek & IT

Life Sciences

        B-2-B

software2

 

euroteken6

 

Website vertalen

 

Scherpe maar realistische prijzen

De vertalers van Global textware zijn professionals met een passie voor vertalen. Het grondig werken en het afleveren van een goed eindproduct is de missie en taak van elke vertaler. Door de interne processen goed op elkaar af te stemmen en gebruik te maken van beschikbare technologie levert Global textware uitstekend werk tegen scherpe en realistische tarieven. Wij noemen onze werkwijze ook wel consistent en efficiënt tegelijk, want eerder voor u vertaalde woorden of zinsdelen worden hergebruikt. Mogelijk gemaakt door de techniek, altijd per geval beoordeeld door een vertaler. Dat bevordert niet alleen de consistentie in het gebruik van termen, het bespaart ook tijd – met een voordelig effect op uw investering.

 

 Vraag gerust een offerte aanGlobal textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER