Technologie

Vertaalbureau Global textware vindt het gebruiken en ontwikkelen van nieuwe technologie van essentieel belang om onze klanten optimaal te bedienen. Met de kennis van onze eigen IT-afdeling en de nieuwste software kunnen we klanten een op maat gemaakte oplossing aanbieden.

 

Vertaalgeheugen

De vertalers van Global textware maken gebruik van diverse vertaalsoftwareprogramma’s. Hierdoor kunnen we eerder voor u vertaalde woorden of zinsdelen hergebruiken. Dat bevordert niet alleen de consistentie in het gebruik van termen, het bespaart ook tijd – met een voordelig effect op uw investering.

 

Software waar onze vertalers dagelijks mee werken zijn onder andere:

Vertaalbureau Global textware maakt gebruik van de laatse technologie

Across

SDL Trados

Met de softwareontwikkelaar Kilgray zijn we een partnerschap aangegaan, om samen verder te groeien en de vertaalsoftware MemoQ verder te ontwikkelen. Naast trainingen voor de vertalers, beschikken we over meerdere licenties en kunnen we meedenken met technologische verbeteringen.

 

Meer informatie over dit ‘Growing Together-programma’ is te lezen op de website van Kilgray.

 

Machinevertaling

Wanneer de vertaalkwaliteit niet het allerbelangrijkste is, kan een machinevertaling uitkomst bieden. Bijvoorbeeld als u alleen maar wilt weten waar een tekst over gaat. Denk hierbij aan interne documentatie zoals klantverzoeken die binnenkomen in een andere taal dan de taal van de servicecentermedewerkers. De kosten van zo’n vertaling moeten meestal beperkt blijven, en omdat de kwaliteit niet per se premium hoeft te zijn, kan dat ook. In dergelijke gevallen is de machinevertaling een voordelige en snelle oplossing.

 

Wij bieden deze service al enkele jaren tot grote tevredenheid van onze klanten. Afhankelijk van de wensen bewerken we de machinevertaling tot een goed leesbare tekst die precies geschikt is voor het beoogde doel.

 

Zo hebben we onze machinevertaling succesvol ingezet voor het vertalen van callcenterinformatie, klantenreviews en bij spoedvertalingen.

 

 

 Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER