Raymund Prins

Directeur

 

Raymund begon als freelance vertaler Duits en Engels na zijn studie Duitse Taal- en Letterkunde. In 1997 startte hij Global textware als een in software en IT gespecialiseerd vertaalbedrijf dat uitgroeide tot een allround en compleet vertaalbureau. Dat het bedrijf nu al bijna twintig jaar bestaat, vervult hem zeker met trots.

 

Naarmate de jaren vorderen heeft hij de neiging om zich met alles binnen het bedrijf te bemoeien afgezworen. Raymund concentreert zich nu vooral op contacten met de buitenwereld, zoals klanten, internationale relaties en universiteiten. Daarnaast houdt hij zich bezig met diverse bestuurlijke activiteiten in de vertaalbranche, zoals voor de branchevereniging voor vertaalbureaus.

 

Hoewel het runnen van een bedrijf elke dag weer een nieuwe uitdaging is, weet Raymund ook de aangename kanten van het ondernemerschap te benutten. Vooral het reizen naar diverse congressen en conferenties over de hele wereld, vindt hij “niet bepaald een onaangenaam bijverschijnsel van mijn dagelijkse werk”. Toch beleeft hij ook erg veel plezier aan de dagelijkse gang van zaken op kantoor: werken met verschillende mensen aan mooie projecten en tevreden klanten.

 

Naast het actieve bestaan van een ondernemer, is Raymund tegenwoordig in opleiding tot triatlontrainer en doet hij zelf regelmatig mee aan triatlons en marathons. Na zijn succesvolle deelname aan de Marathon van Amsterdam, waar hij derde werd in zijn leeftijdscategorie, bereidt hij zich nu al weer voor op het volgende seizoen. Over zijn doelen is hij niet bescheiden: “Ik wil graag nog een keer op een internationaal podium.”Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER