Over ons

Een vertaalbureau in Groningen met een wereldwijd netwerk, dat is Global textware. Een allround vertaalbureau met expertise in verschillende vakgebieden. Voor complete, duidelijke vertalingen in uiteenlopende talen.

 

Ons vak: vertalen zonder grenzen.

 

Global textware werkt met veel verschillende talen, met expertise op veel vakgebieden. Kleine, snel geleverde opdrachten die ‘gewoon goed’ moeten zijn, maar ook complexe vertaalprojecten uitgevoerd door multidisciplinaire teams. Projectleiders, vertalers en proeflezers.

 

Met een eigen IT-afdeling kunnen we effectief werken met uiteenlopende bestandsformaten en met genoeg interne – en als het moet externe – expertise om elke vertaalopdracht aan te kunnen. Van oudsher is er veel expertise aanwezig binnen medische vertalingen, technische vertalingen en business-to-businessvertalingen, maar ook op allerhande andere gebieden hebben de vertalers van Global textware veel parate kennis om elke vertaalopdracht succesvol af te kunnen ronden.

 

Een enthousiast vertaalteam

Bij Global textware werken 30 mensen in vaste dienst. Allemaal met een academische opleiding of een hbo-opleiding. Maar vooral: liefhebbers van het vak, trots op topkwaliteit teksten.

Veel gehoorde opmerking van onze klanten: het was een genoegen om met jullie samen te werken. Dankzij de persoonlijke, vriendelijke stijl. Een tikje ongedwongen en ‘los’ in het contact, maar gedreven, zakelijk en gedisciplineerd als het op vertalen aankomt.

 

Ook dat is local roots, global approach.

 

Bezoekadres in Groningen

Een monumentaal pand aan de Hereweg, lang geleden onderdeel van fietsfabriek Fongers. Industrieel erfgoed waar eigentijdse vertalingen worden gemaakt.

 

Alvast even kennismaken met de mensen van ons team?

 

 

 

Global textware is ook te vinden op vertaalbureau-info.nl!Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl
© 2018 GLOBAL TEXTWARE - SITEMAP - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - DISCLAIMER