Personele versterkingAfgelopen maanden hebben wij vijf nieuwe collega’s mogen verwelkomen ter uitbreiding van ons team. In het in- en verkoopteam zijn Svetlana Been en Gisela Staal-Kooistra gestart in de rol van respectievelijk inkoopmanager en commercieel directeur. Svetlana gaat zich bezig houden met het onderhouden, uitbreiden en uitvoeren van kwaliteitscontroles van alle leveranciers die werken aan onze vertaalprojecten. “Every accomplishment starts with the decision to try“ zijn de woorden die Svetlana hebben geïnspireerd om een nieuwe weg in te slaan in haar loopbaan en aan de slag te gaan bij Global textware.

 

Met de komst van Gisela hebben we er alle vertrouwen in dat we de groeiambities de komende jaren gaan realiseren. Gisela is een oude bekende van vertaalbureau Global textware. Na een afwezigheid van drie jaar is zij weer teruggekeerd bij ons. Zij kent de markt waarin Global textware acteert dan ook goed.

 

“Every accomplishment starts with the decision to try”

 

Ook het productieteam heeft versterking gekregen in de persoon van Linda Bisschop-Brontsema, Fer Dillema en Roeland Bentvelzen. Fer en Linda vervullen de rol als projectmanager, waarin ze het een uitdaging vinden om elke vertaalklus tot een goed einde te brengen. Roeland heeft met het afronden van zijn vertaalopleiding de juiste basis voor zijn rol als vertaler. Hun passie voor taal kunnen ze kwijt in hun dagelijkse werk. “Een passie die er al van jongs af aan was”, vertelt Fer.  

 

Wij heten Fer, Gisela, Linda, Roeland en Svetlana van harte welkom als nieuwe collega’s en wensen jullie veel succes en plezier in jullie nieuwe functie.

 

V.l.n.r. Fer, Linda, Svetlana, Gisela en Roeland

Bookmark and Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl