Vertalen (TEP)

Global textware biedt ISO-gecertificeerde vertalingen, gegarandeerd verzorgd door een moedertaalspreker. Of je nu een volledige TEP-dienst of enkel een basisvertaling wilt, wij bieden de expertise die je nodig hebt.

Professionele vertalingen in diverse talen

Vertalen is het hoofdgerecht van Global textware en we hebben er dan ook alles aan gedaan om deze dienstverlening te optimaliseren. Onze ISO-certificaten (ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587) zijn het bewijs van onze toewijding om jou te voorzien van vertalingen van hoge kwaliteit.

We zijn gespecialiseerd in vertalingen van het Engels naar het Nederlands, maar bieden ook vertalingen aan in de volgende talencombinaties:

Staat de taal die je nodig hebt op deze afbeelding? Lees dan vooral verder en kom te weten of wij het vertaalbureau zijn voor jou.

Vakkundige specialisten met een passie voor taal

Onze linguïsten zijn in de eerste plaats vertaler, maar ze zijn daarnaast ook expert in een specifiek vakgebied. We zorgen er altijd voor dat onze linguïsten aantoonbare ervaring hebben in het vakgebied waar ze voor vertalen. Als je bijvoorbeeld een vakkundige vertaler nodig hebt in de medische, technische of automotive branche, neem dan vandaag nog contact met ons op en kom te weten wat we voor je kunnen doen. Je kunt ook eens een kijkje nemen op onze pagina’s over verschillende typen content en branches om erachter te komen wat we te bieden hebben.


Onze ISO-certificaten staan voor een werkwijze waarbij continue verbetering van onze dienstverlening en de wensen van de klant altijd centraal staan.

Stefan Prins

Gegarandeerd moedertaalsprekers

Wij garanderen dat de linguïsten die we toewijzen aan jouw opdracht zonder uitzondering moedertaalsprekers zijn van de doeltaal. Op deze manier verzekeren we je dat de vertaler alles weet van de doeltaal, zowel van recente ontwikkelingen in de taal als voorkeuren in toon en stijl die heersen onder je doelgroep. Dit geldt niet alleen voor onze vertalers, maar ook voor proeflezers en post-editors.

Technische vertaaloplossingen

De rol die technologie speelt in de vertaalbranche kan niet onderschat worden. Of het nu de continue toename is van machinevertalingen of het palet aan CAT-tools dat tegenwoordig op de markt is, wij zorgen ervoor dat we helemaal up-to-date blijven met elke nieuwe technologie.