LSO (Linguistic Sign-Off)

Global textware biedt een LSO-dienst als onderdeel van de TEP-dienstverlening om te garanderen dat onze leveringen van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Wanneer je een 100% accurate vertaling nodig hebt, zorgt Global textware ervoor dat je deze ook krijgt.

De laatste stap op weg naar een topproduct

De LSO, ook wel Linguistic Sign-Off, is een fase in het vertaalproces waar een geslaagde tekst wordt gemaakt of gekraakt. De tekst zien in de definitieve vorm, vooral in het geval van specialistische vakgebieden, kan een beslissende factor zijn in het oplossen van linguïstische dilemma’s. Door LSO aan te bieden als onderdeel van onze standaard TEP-dienstverlening, zorgen we ervoor dat de vertaling eenduidig is en beperken we het risico op het maken van ongelukkige fouten.

Wil je er zeker van zijn dat je een product levert dat aan alle verwachtingen van de klant voldoet, en kun je daarvoor nog wel een extra paar ogen gebruiken? Wij bieden LSO ook aan als aparte dienstverlening. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Wij bereiden ons voor op een toekomst waar globalisering, internationalisering en een snellere dienstverlening centraal staan.

Raymund Prins

Typen content die speciale aandacht vereisen

Heb je een vertaling nodig met een heel specifieke lay-out, zoals een presentatie of een interactieve e-learningcursus, of wil je zeker weten dat de UI-termen logisch vertaald zijn in de context van de software? Wij hebben de vakspecialisten die bekend zijn met de lay-out van jouw teksten. Neem vandaag nog contact met ons op en kom te weten of we de specialisten in huis hebben die jij nodig hebt.