Ons bedrijf

Een vertaalbureau in Groningen met een wereldwijd netwerk, dat is Global textware. Een allround vertaalbureau met expertise in verschillende vakgebieden. Voor complete, duidelijke vertalingen in uiteenlopende talen.

Wat doen we?

Translation without borders

Vertalen zonder grenzen

Vanuit ons kantoor in Groningen doen we waar we goed in zijn: het maken van duidelijke en passende vertalingen naar verschillende talen in uiteenlopende vakgebieden. Daarmee is Global textware het vertaalbureau in Nederland voor grote internationale bedrijven die lokale markten willen bedienen. Global texware vertaalt zonder grenzen. Met een uitgebreid dienstenaanbod, een jarenlange ervaring in vertalen voor verschillende branches, kunnen we zonder twijfel een geschikte oplossing vinden voor ieder vertaalvraagstuk.

Wie zijn wij?

Global textware translation agency

Enthousiaste specialisten

Global textware bestaat uit een divers team van hoogopgeleide specialisten. Allemaal met een passie voor taal en een uitgebreide ervaring in de vertaalbranche. Met onze in-house vertalers en ons grote netwerk aan freelance vertalers, kunnen we moeiteloos elk vertaalverzoek aan. En met onze eigen IT-specialisten werken we bovendien dagelijks aan het verbeteren van onze technologische dienstverlening aan onze klanten. Denk aan API’s tussen onze vertaaltools en klantsystemen. Of een concrete technische oplossing op maat om tijd en geld te besparen.

Hoe werken we?

Global textware translation agency

Professioneel en persoonlijk  

Global textware kenmerkt zich door een gedreven en professionele manier van werken. Dit betekent dat al onze interne processen zijn ingericht volgens de belangrijkste ISO-normen in de vertaalbranche. Kortom: om onze hoogwaardige vertalingen conform de eisen van onze klanten te leveren, laten we niets aan het toeval over. Professioneel, maar ook prettig om mee samen te werken. We staan voor aangenaam persoonlijk contact en een ongedwongen werksfeer. Dit betekent ook dat we de tijd nemen voor onze klanten. Want soms is een persoonlijk gesprek wel zo prettig in deze digitale tijd.

Waar komen we vandaan?

Global textware staat voor vakmanschap en ervaring. En dat zie je terug in de mijlpalen die we sinds onze oprichting in 1997 bereikt hebben. De tijdlijn hieronder laat de belangrijkste ontwikkelingen van ons bedrijf zien.