Global textware is verhuisd naar Martini Trade Park

Na meer dan 10 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Hereweg in Groningen, is Global textware per 29 maart 2021 verhuisd naar het Martini Trade Park. Onze nieuwe locatie aan de Leonard Springerlaan ligt in een gebied dat vol in ontwikkeling is en misschien wel het belangrijkste bedrijvenpark van Groningen gaat worden. Het terrein wordt omringd door de levendige evenementenlocatie MartiniPlaza en het groene Stadspark. Het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt vlakbij een afslag van de ringweg van Groningen.

Afscheid van ons oude pand

Afgelopen week hebben we afscheid genomen van ons oude pand aan de Hereweg, waar Global textware is uitgegroeid tot een gevestigde naam in de vertaalbranche. De overgang van een oud pakhuis in het centrum van Groningen naar het kantoor aan de Hereweg in 2010 symboliseerde al een verdere professionalisering van ons bedrijf. Dit hebben we de afgelopen 10 jaar verder weten door te zetten. Bij de gestage maar constante omzetgroei hoorde ook een groei van het aantal personeelsleden, van ongeveer 20 in 2010 tot ruim 35 in 2021. Onze manier van werken is ook aanzienlijk gestandaardiseerd en geprofessionaliseerd in deze jaren. Onze ISO-certificaten zijn een bewijs van deze ontwikkeling en een garantie aan onze klanten dat we klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben. Wat dat betreft zal er weinig veranderen: Global textware blijft de vertrouwde professionele vertaalpartner.

Het nieuwe kantoor

We nemen ook afscheid van sommige dingen die iets minder goed bevielen, zoals de kantoortuin. Het nieuwe onderkomen bestaat uit verschillende kantoorruimtes, allemaal met elkaar verbonden door een lange gang met aan het begin een gezellige multifunctionele ‘huiskamer’. Het kantoor behoudt echter een open karakter, doordat alle kantoren voorzien zijn van glazen wanden. Omdat we verwachten dat (gedeeltelijk) thuiswerken een blijvende ontwikkeling zal zijn, hebben we gekozen voor een kantoor van ongeveer gelijke grootte.

Een frisse start

Een nieuw kantoor betekent voor Global textware ook een frisse start voor de toekomst. De wereld blijft niet eeuwig hetzelfde. En de vertaalbranche al helemaal niet. We gaan er daarom ook vanuit dat ons werk zal veranderen in de nabije toekomst. Maar één ding staat als een paal boven water: in een globaliserende wereld zal het belang van meertalige content alleen maar toenemen. En zijn de taalspecialisten van Global textware misschien wel harder nodig dan ooit!

Misschien is het je al opgevallen, maar we hebben sinds dit jaar ook een vernieuwde huisstijl, compleet met nieuw logo en moderne website. We nodigen je daarom ook van harte uit eens een kijkje te nemen op onze nieuwe website!

Wil je een bezoekje brengen aan ons nieuwe kantoor? Of gewoon benieuwd waar we nu zitten? Ons nieuwe adres is: Leonard Springerlaan 9K, 9727 KB in Groningen.