Gezondheid en voeding

Global textware vertaalt teksten voor retailers over de hele wereld. Vanaf de ontwikkeling tot de verkoop en van het etiket tot de website zijn we betrokken bij de vertaling van alle teksten voor lokale markten.

Van duidelijk productetiket tot aantrekkelijke website

Er zijn een paar dingen in het leven waar de meeste mensen veel waarde aan hechten: eten en drinken, gezondheid en persoonlijke verzorging. We houden niet alleen van deze bezigheden, we gaan er ook steeds meer op een verantwoorde wijze mee om. Of het nu om tandpasta of chocolademelk gaat, productinformatie moet de consument van steeds meer informatie voorzien. Global textware is hét vertaalbureau om deze informatie, van etiket tot website, te vertalen voor diverse lokale markten. Zo kan de consument het etiket in zijn eigen taal lezen of het product in zijn eigen taal bestellen op de website.

Bij Global textware staat persoonlijk contact met freelance vertalers voorop. Samen met onze externe linguïsten vormen we een fantastisch team dat altijd voor elkaar klaarstaat.

Svetlana Been

Websitelokalisatie: voor elk land een passende smaak

Dat de wereld een steeds grotere eenheid begint te vormen, is een feit. Bedrijven kunnen hun producten over de hele aardbol aanbieden en verkopen. Toch blijven landen en culturen van elkaar verschillen en hebben consumenten in Japan andere voorkeuren dan die in Italië. Hier moet je rekening mee houden bij de vertaling van je website of webshop. Met websitelokalisatie vertaal je niet alleen de content van je website, je past de content op zodanige wijze aan dat de website in de smaak valt bij de lokale consument. Global textware heeft websitevertalers die goed weten hoe teksten, afbeeldingen en video’s het doen in een bepaald land. Met websitelokalisatie vergroot je de kans om je merk daadwerkelijk te verkopen in lokale markten.

Profiteer van ons ervaren vertaalbureau

Op het gebied van gezondheid en voeding hebben onze vertalers onder andere ruime ervaring met vertalingen voor:

  • Eten en drinken
  • Persoonlijke gezondheid
  • Schoonheidsproducten
  • Gebitsverzorging
  • Medische voeding
  • Keukenapparatuur

Andere specialisaties van ons bedrijf: