Gaming

Global textware vertaalt voor de populairste games van de wereld. Vanaf de ontwikkeling tot de technische realisatie en van de ontwikkelaarsdocumentatie tot de website zijn we betrokken bij de vertaling van alle teksten voor lokale markten.

Van duidelijke ontwikkelaarsdocumentatie tot spectaculaire website

Gamen is tegenwoordig één van de favoriete tijdsbestedingen van veel mensen. En met de vraag komt ook het aanbod. De ontwikkeling van games is nu echt een vak met bijbehorende complexe software, grafische oplossingen en ingewikkelde plots. Of je nu een leverancier bent van de game-industrie of zelf in de game-ontwikkeling actief bent, Global textware biedt voor iedereen de beste vertaaloplossingen. En dat doen we voor alle bedrijfsdocumentatie. We hebben technische vertalers voor de ontwikkelaarsdocumentatie, softwarevertalers voor de UI en creatieve vertalers voor de storyline en website.

Optimaal speelplezier door gamelokalisatie

Je zou denken dat Engels de lingua franca is van de gamewereld. Toch is er een grote vraag naar gelokaliseerde games zodat gamers overal ter wereld het spel in hun eigen taal kunnen spelen. En nog belangrijker bij gamelokalisatie is het spelen in je eigen culturele context. Dit kan zo ver gaan als je zelf wilt. Van het vertalen van alle teksten, het aanpassen van de graphics, de stemmen opnieuw opnemen tot het aanpassen van de storyline naar culturele maatstaven. De vertalers van Global textware weten alles van de lokale cultuur zodat we niet alleen de game goed kunnen vertalen, maar bovendien kunnen inschatten in hoeverre de game aangepast moeten worden om binnen de lokale cultuur in de smaak te vallen.

Profiteer van ons ervaren vertaalbureau

Op het gebied van gaming hebben onze vertalers onder andere ruime ervaring met vertalingen voor:

  • Gameontwikkeling
  • Visual Computing Solutions
  • Augmented Reality
  • Educatieve games
  • Gameconsoles

Andere specialisaties van ons bedrijf: