Telecommunicatie

Global textware vertaalt voor de meest innovatieve telecomaanbieders van de wereld. Vanaf de ontwikkeling tot de verkoop en van technische documentatie tot de webshop zijn we betrokken bij de vertaling van alle teksten voor lokale markten.

Van heldere technische handleiding tot hippe webshop

Stel je het gehele bedrijfsproces van een mobiele telefoniefabrikant voor. De ontwikkeling (R&D), het hoofdkantoor, de productie en de verkoop. Dit zou heel goed allemaal in andere landen plaats kunnen vinden. En de verkoop natuurlijk het liefst over de hele wereld. Al die bedrijfsafdelingen moeten goed met elkaar kunnen communiceren om tot een telefoon te komen die in allemaal afzonderlijke landen verkocht kan worden. Global textware is de vertaalpartner voor deze bedrijven. Zowel voor heldere interne communicatie, zoals technische handleidingen, financiële rapporten en samenwerkingsovereenkomsten, alsook voor alle wervende communicatie met de buitenwereld, zoals folders, websites, webshops en persberichten.

SEO-vertalingen: voor succesvol verkopen in lokale markten

De nieuwste smartphone, de vetste game in jaren of de boxen met het beste geluid ooit. Het kan goed zijn dat je ervan overtuigd bent dat je een dergelijk product op de markt gaat brengen. Maar hoe breng je dit over op de consument en belangrijker nog: hoe vinden ze precies jouw product op het internet? Je kunt de kans op succes in lokale markten in ieder geval vergroten door bij de vertaling rekening te houden met het zoekgedrag van de consument in dat land. Oftewel: een SEO-vertaling. Global textware heeft op SEO gespecialiseerde marketingvertalers die rekening houden met het zoekgedrag van jouw doelgroep. Maar boven alles: uitstekende vertalers, die weten hoe ze jouw boodschap moeten vertalen naar een nieuwe, misschien andersdenkende consument.

Profiteer van ons ervaren vertaalbureau

De vertalers van Global textware hebben op het gebied van telecommunicatie onder andere ruime ervaring met vertalingen voor:

Andere specialisaties van ons bedrijf: