Software

Global textware vertaalt voor de grootste softwareleveranciers van de wereld. Vanaf de ontwikkeling tot de release en van de handleiding tot de website zijn we betrokken bij de vertaling van alle teksten voor lokale markten.

Van aansprekende UI tot onberispelijk jaarverslag

Global textware is in staat om elk soort tekst te vertalen die je in een andere taal beschikbaar wilt stellen. Tijdens de ontwikkelingsfase kun je denken aan bijvoorbeeld de schermteksten (UI). Daarna heb je een website nodig om je product te promoten. Aan het eind van het jaar maak je de balans op in een jaarverslag. Als internationaal opererend bedrijf heb je alle teksten nodig in de talen van de landen waar je actief bent. Global textware heeft ruime ervaring met het vertalen van alle verschillende content binnen een bedrijf. Van technische teksten, zoals UI, tot financiële en juridische teksten.

Wij bereiden ons voor op een toekomst waar globalisering, internationalisering en een snellere dienstverlening centraal staan.

Raymund Prins

Softwarelokalisatie: voor het optimaal bedienen van lokale markten

Bij softwarelokalisatie vertaal je niet alleen de originele teksten naar een specifieke taal, maar zorg je er ook voor dat de teksten goed aansluiten bij de cultuur in een land of regio. Het lokaliseren van software gaat dus net iets verder dan ‘gewoon’ vertalen. Denk aan bijvoorbeeld de juiste notatie van valuta en meeteenheden. Maar het kan soms ook zo ver gaan als het gebruik van andere kleuren of aangepaste afbeeldingen. Global textware heeft taalspecialisten die alles weten van lokale talen en culturen. Voorkom taalfouten en culturele missers en schakel Global textware in voor de lokalisatie van je software.

Profiteer van ons ervaren vertaalbureau

Global textware is van oudsher een technisch vertaalbureau. Met de opkomst van computersoftware en de begeleidende handleidingen, kwam er ook vraag naar vertalingen voor lokale markten. In de loop der jaren hebben we dan ook veel verschillende softwareproducten geschikt gemaakt voor de Nederlandse markt. Dit betekent ook dat we linguïsten hebben die alles weten van het typische softwarejargon. De vertalers van Global textware hebben onder andere ruime ervaring met vertalingen voor:

Andere specialisaties van ons bedrijf: