Sociale media

Global textware vertaalt voor de invloedrijkste sociale media van de wereld. Vanaf het design en de ontwikkeling tot de website en de marketing zijn we betrokken bij de vertaling van alle teksten voor lokale markten.

Van veelzeggende UI tot ondubbelzinnige algemene voorwaarden

De bedrijven achter de meest gebruikte sociale media behoren tot de grootste internationale spelers in de wereld. Er is dan ook een constante toestroom van teksten die dergelijke bedrijven met de buitenwereld communiceren. Nieuwe schermteksten (UI), aanpassingen in de voorwaarden of een up-to-date privacy statement. Global textware biedt een volledige service voor deze bedrijfstak. We hebben softwarevertalers voor de UI, marketingvertalers voor de website en juridische vertalers voor de voorwaarden en privacy statements.

Bij Global textware staat persoonlijk contact met freelance vertalers voorop. Samen met onze externe linguïsten vormen we een fantastisch team dat altijd voor elkaar klaarstaat.

Svetlana Been

Een snelle service voor snelle media

De kern van een sociaal medium zit in de vluchtigheid, snelheid en de indrukken van het moment. Sociale media veranderen ook snel en ontwikkelen zich in een razendsnel tempo over de hele wereld. Onze ervaring is dan ook dat vertalingen voor sociale media vaak snel geleverd moeten worden. Voor Global textware is dat geen probleem. Ons vertaalbureau is zo ingericht dat we een constante stroom van vertalingen aan kunnen en snel kunnen leveren als de klant dat wenst. Zonder verlies van kwaliteit. Want een sociaal medium is dan wel vluchtig, het bouwwerk staat als een huis.

Profiteer van ons ervaren vertaalbureau

Global textware is al jarenlang betrokken bij het vertalen van allerlei teksten op het gebied van sociale media. Op dat gebied hebben onze vertalers dan ook ruime ervaring met vertalingen voor:

  • Sociale netwerken
  • Zakelijke netwerken
  • Instant messaging

Andere specialisaties van ons bedrijf: