IT

Global textware vertaalt voor de meest toonaangevende IT-bedrijven van de wereld. Vanaf het programmeren tot de release en van de handleiding tot de website zijn we betrokken bij de vertaling van alle teksten voor lokale markten.

Van duidelijke softwareapplicatie tot aantrekkelijke website

Een kersverse release, een geüpdatete versie, een modernere oplossing of een geheel nieuw product. Voor IT-bedrijven bijna dagelijkse kost. De vernieuwingen van IT-oplossingen gaan steeds sneller en het aantal aanbieders blijft stijgen. Vernieuwing van producten en diensten betekent ook een grote vraag naar vertalingen van alle content die bij het product hoort. Vaak met vaste tussenpozen (afhankelijk van de release circle), maar soms moet het gewoon snel. In beide gevallen is Global textware de ideale vertaalpartner voor alle teksten, van UI tot marketing en financiële documentatie. Altijd snel en volgens afspraak geleverd.

Door middel van ons lidmaatschap van diverse brancheorganisaties proberen we onze bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de vertaalbranche. Bovendien is het erg interessant om op de verschillende conferenties informatie met vakgenoten te delen en nieuwe mensen te leren kennen.

Thomas Prins

Technisch vertalen door middel van techniek

De ontwikkeling van de IT-branche loopt eigenlijk door ons hele vertaalbureau heen. Enerzijds vertalen we de teksten die IT-bedrijven produceren en anderzijds profiteren we van de oplossingen die deze bedrijven tegelijkertijd bieden aan de vertaalbranche. Slimme vertaalsoftware met geheugens en terminologiemanagement. Programmeertools om te sleutelen aan API’s, waarmee we onze klanten zo efficiënt mogelijk kunnen bedienen. En wat te denken van de ontwikkelingen op het gebied van machinevertalingen die een hele nieuwe dienstverlening mogelijk hebben gemaakt: post-editing. Met behulp van de technologie én de deskundige blik van de vertaler bieden we IT-bedrijven een volledige vertaaloplossing tegen zo laag mogelijke kosten.

Profiteer van ons ervaren vertaalbureau

Global textware is ontstaan in de periode waarin de wereld een steeds grotere digitalisering doormaakte. Onze eerste opdrachten hadden bijna allemaal betrekking op deze ontwikkeling. IT-bedrijven begonnen hun producten en diensten steeds verder uit te breiden naar verschillende landen. Global textware speelde hierin een essentiële rol voor de Nederlandse markt. Samen met onze trouwe klanten zijn we meegegroeid in de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van IT en tegenwoordig kunnen we wel stellen dat we dé IT-vertaalspecialist zijn voor de Nederlandse taal. Onze in-house vertalers en freelance-vertalers hebben onder andere ruime ervaring met vertalingen voor:

  • Computer software
  • Computer hardware
  • Besturingssystemen
  • Digitale fundering
  • Cyberveiligheid en privacy
  • Clouddiensten
  • Grafische software
  • Sociale media
  • Consumentenelektronica

Andere specialisaties van ons bedrijf: