Elektronica

Global textware vertaalt voor de meest vernieuwende elektronicafabrikanten van de wereld. Vanaf het design tot de verkoop en van handleiding tot website zijn we betrokken bij de vertaling van alle teksten voor lokale markten.

Van feilloze technische handleiding tot wervende reclamefolder

Voorbeelden van documenten die bij de productie van elektronica nodig zijn: de gebruikershandleiding die geleverd wordt bij de aankoop van het product, contracten met leveranciers, de bedrijfswebsite, folders en brochures. Maar hoe krijg je die documentatie in alle talen van de landen waar je met je bedrijf actief bent? Schakel Global textware in: al het tekstuele materiaal dat komt kijken in de business cyclus van een elektronicabedrijf kan Global textware vertalen naar diverse talen. We hebben dan ook ruime ervaring met handleidingen, marketingvertalingen, websitevertalingen, financiële en juridische vertalingen. Zo kunnen we bedrijven bij alle vertalingen die ze nodig hebben het beste ondersteunen.

Specialistische vertalers voor gebruikershandleidingen

Elektronische apparatuur, zowel voor huiselijk als voor zakelijk gebruik, zal een begeleidende gebruikershandleiding moeten hebben. Het liefst in alle talen van de landen waar het product te koop is. Elke handleiding bevat voor een deel dezelfde inhoud, zoals “Steek de stekker in het stopcontact” of “Druk op de aan/uit-knop om het apparaat aan te zetten”. Verder kun je in elke handleiding afwijkende termen vinden die horen bij het specifieke product. Onze vertalers hebben dan ook ervaring met de standaard terminologie van een handleiding én een gedegen kennis van termen die veel in de elektronica voorkomen.

Profiteer van ons ervaren vertaalbureau

Na meer dan 20 jaar vertaalervaring kunnen we gerust zeggen dat we veel expertise hebben met elektronische apparatuur. Op het gebied van elektronica hebben onze vertalers ruime ervaring met vertalingen voor:

  • Mobiele telefoons
  • Fotocamera’s
  • Televisies en schermen
  • Meetapparatuur
  • Energiebeheersing
  • Computer hardware
  • Huishoudelijke apparaten

Andere specialisaties van ons bedrijf: