Automotive

Global textware vertaalt voor de grootste autoleveranciers van de wereld. Vanaf het design en de ontwikkeling tot de productie en marketing zijn we betrokken bij de vertaling van alle teksten voor lokale markten.

Van duidelijke werkplaatsinstructie tot flitsende brochure

Global textware biedt een volledige service voor bedrijven die actief zijn in de autobranche. En volledig betekent dat je met alle bedrijfsteksten bij ons terecht kunt. Van teksten die je tijdens de ontwikkelingsfase gebruikt, zoals werkplaatsinstructies, tot de teksten voor je website en diverse promotiematerialen, zoals folders en brochures. Voor bedrijven die internationaal actief zijn, kunnen we dus de gehele documentatie op ons nemen voor een specifieke lokale markt. En dat is wel zo efficiënt: één vertaalpartner, voor bijvoorbeeld de Nederlandse markt, waar je met grote volumes tegelijk terecht kunt.

Wij bereiden ons voor op een toekomst waar globalisering, internationalisering en een snellere dienstverlening centraal staan.

Raymund Prins

Technische vertalers voor de autobranche

Voor alle technische documentatie op het gebied van de autobranche hebben we vertalers die ervaren zijn en specialistische kennis bezitten. Van de verschillende onderdelen van gemotoriseerde voertuigen zijn ze helemaal op de hoogte. En bovendien hebben ze een algemene kennis van technische terminologie die bij elke technische vertaling van pas komt.

Kom je bij ons met een bedrijfswebsite of marketingmateriaal, zoals folders en brochures, dan zetten we een marketingvertaler met kennis van de branche in. Dat is juist iemand die meer thuis is in creatieve taaloplossingen en weet wat in de smaak valt bij een lokale markt zoals de Nederlandse. Kortom, voor elke fase in het bedrijfsproces hebben we een vertaler met een eigen specialisme.

Profiteer van ons ervaren vertaalbureau

Sinds onze oprichting in 1997 hebben we ons geleidelijk gespecialiseerd in vertalingen voor de autobranche. Op het gebied van de autobranche hebben onze vertalers onder andere ruime ervaring met vertalingen voor:

  • Personenauto’s, bussen en vrachtwagens
  • Tractoren en landbouwmachines
  • Hijskranen en hoogwerkers
  • Industriële machines
  • Elektrische auto’s en oplaadpunten

Andere specialisaties van ons bedrijf: