Medische technologie

Global textware vertaalt voor de meest ingenieuze medische technologiebedrijven van de wereld. Vanaf de ontwikkeling tot het gebruik en van kwaliteitsdocumentatie tot website zijn we betrokken bij de vertaling van alle teksten voor lokale markten.

Van nauwkeurig kwaliteitsdocument tot aansprekende website

Global textware is een gespecialiseerd vertaalbureau voor de medische technologiesector. We zijn gespecialiseerd in zowel de technologie zelf als in het gehele bedrijfsproces van het bedrijf. In de ontwikkel- en productiefase van een nieuw medisch product ondersteunen we bedrijven bij de nauwkeurige vertaling van kwaliteitsmanagementdocumenten (QM). Voor de productie leveren we precieze vertalingen van technische documentatie voor de technici. Het nieuwe medische hulpmiddel gaat gepaard met een zorgvuldig vertaalde Instruction For Use (IFU). Ten slotte lokaliseren we de bedrijfswebsite en transcreëren we de productcatalogus. Kortom, een complete vertaaldienst voor de meest ambitieuze medische bedrijven.

Door middel van ons lidmaatschap van diverse brancheorganisaties proberen we onze bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de vertaalbranche.

Thomas Prins

Accurate vertalingen voor veilig gebruik van medische technologie

Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Dat is het speerpunt van onze vertalingen voor de medische sector. Dit alles uiteraard met het oog op de medisch specialist en de patiënt. Met onze ISO-gecertificeerde werkwijze garanderen we onze klanten een hoogwaardige dienstverlening. We laten dan ook niets aan het toeval over. Onze medisch vertalers hebben kennis van een medisch specialisme én voldoende ervaring. We leveren alleen full service, dat wil zeggen: vertalen, editen en proeflezen. Ten slotte gaat geen enkele medische vertaling de digitale deur uit zonder nauwkeurige kwaliteitscontrole door onze ervaren medische projectbeheerders.

Profiteer van ons ervaren vertaalbureau

Op het gebied van medische technologie hebben onze vertalers ruime ervaring met vertalingen voor:

  • Diagnostische technologie
  • Medische beeldvorming (CT, MR, X-Ray, Ultrasound)
  • Chirurgische technologie
  • Technologie voor klinisch onderzoek
  • Gezondheidsinformatietechnologie
  • Optische technologie
  • Medische consumentenproducten
  • Medische sporttechnologie

Andere specialisaties van ons bedrijf: