Medische software

Global textware vertaalt voor de meest vooruitstrevende medische softwareontwikkelaars van de wereld. Vanaf de diagnose en de therapie tot aan de UI en de website zijn we betrokken bij de vertaling van alle teksten voor lokale markten.

Van goed passende UI tot educatieve e-learningmodule

Of het nu voor een medisch professional is of voor een patiënt, complexe medische software heeft uitleg nodig. Voor veilig gebruik van medische apparaten, voor het stellen van de juiste diagnose en voor efficiënt gebruik van medische systeemsoftware. Global textware is de betrouwbare partner voor zowel het vertalen van de software zelf (de UI) als voor alle documentatie die bij de software hoort. Zoals de technische handleiding, gebruikershandleiding of e-learningmodule. Met onze professionele vertalingen zorgen we ervoor dat niet alleen de software wordt gelokaliseerd, maar ook dat professionals en gebruikers overal ter wereld veilig kunnen meewerken aan een optimale gezondheid.

Foutloze softwarelokalisatie voor de medische sector

Het ligt voor de hand dat softwarelokalisatie voor de medische sector foutloos moet zijn. Zowel voor de gezondheid van de patiënt als voor de veiligheid van de professional. Foutloze lokalisatie vereist linguïstische vaardigheden, kennis van software en specialistische medische kennis. Global textware selecteert haar linguïsten uiterst nauwkeurig: op taal, ervaring en specialisatie binnen de medische sector. Aan de hand van hun uitgebreide kennis en kunde én het referentiemateriaal, zoals localization notes, leveren we foutloze en passende UI voor medische software.

Profiteer van ons ervaren vertaalbureau

Op het gebied van medische software hebben onze vertalers onder andere ruime ervaring met vertalingen voor:

  • Medische apparaten
  • Medische hulpmiddelen
  • Diagnostische software
  • Therapeutische software
  • Optische systeemsoftware

Andere specialisaties van ons bedrijf: