“Local roots, global approach”

 

Complete vertaaldiensten voor succesvolle content in internationale en lokale markten

 

 

Complete vertaaldiensten

Wij leveren zorgvuldig vertaalde teksten aan onze klanten, wereldwijd. Voor elk vakgebied, elke markt en elke doelgroep. 

Dat is het resultaat van onze jarenlange ervaring, nu bijna vanzelfsprekend: al onze specialistische kennis over uiteenlopende vakgebieden.

26

Jaar ervaring

20000000+

woorden per jaar

3

ISO-certificaten

2000+

LINGUÏSTEN

10+

CAT-TOOLS

Bij Global textware staat persoonlijk contact met freelance vertalers voorop. Samen met onze externe linguïsten vormen we een fantastisch team, dat altijd voor elkaar klaarstaat.

Svetlana Been

Technische innovatie

Ervaren linguïsten

De combinatie van technische innovatie en ervaren linguïsten is het handelsmerk van Global textware. Sinds de start van ons bedrijf in 1997 zijn we altijd nieuwsgierig geweest naar oplossingen op het gebied van IT die het vertaalwerk kunnen stroomlijnen, versnellen en verbeteren. We ontwikkelden ons eigen intranet en online LQA-systeem en creëerden diverse automatiseringen met onze klanten. Tegenwoordig houden we ons veel bezig met oplossingen die de toekomst van de vertaalbranche gaan vormgeven: AI, machinevertalingen en post-editing.

Hoewel techniek een mooi en essentieel hulpmiddel is, blijven enthousiaste mensen de kern van ons bedrijf. Projectbeheerders navigeren dagelijks door verscheidene systemen en programma’s, IT’ers begrijpen de automatiseringen en voeren ze uit. Bovendien gebruiken onze linguïsten hun kennis van talen en culturen die nuances aanbrengen in vertalingen die een machine nooit bereiken zal.

Global textware is een gecertificeerd vertaalbureau

Waarom kiezen klanten voor
Global textware

  • Expertise van ervaren linguïsten
  • Vertalingen van hoge kwaliteit
  • Marktconforme prijzen
  • Prettige samenwerking
  • Behulpzame IT-afdeling
  • Betrokken projectbeheerders

Global textware

Bij Global textware houden we allemaal van taal. Daarom proberen we altijd de best mogelijke vertaalservices aan al onze klanten te bieden, hierdoor kunnen mensen van over de hele wereld genieten van content in hun eigen moedertaal. Of het nu gaat om een marketingcampagne of een technische gebruiksaanwijzing, de juiste woorden, toon en formulering maken het verschil. Wij onderschatten nooit de waarde van een goede vertaling (of de risico’s van een slechte), daarom kun je ons met de jouwe vertrouwen.