Global textware’s Freelancerdag 2019: een inspirerende en geslaagde dag!Geen enkel vertaalbureau kan bestaan zonder de inzet van toegewijde en ervaren vertalers, die hun hart en ziel in hun vertalingen leggen. Global textware is ontzettend trots op de samenwerking met onze vele freelance linguïsten. Dankzij hun fantastische inzet en inspirerende en professionele vertalingen kunnen wij onze klanten dagelijks de beste oplossingen bieden voor hun vertaalverzoeken.

 

We vonden dat het harde werken ook een keer extra gewaardeerd mocht worden en dat het de hoogste tijd was om onze vertalers in het zonnetje te zetten. Daarom hebben we besloten om een exclusief evenement voor onze vertalers te organiseren: de Freelancerdag of zoals wij het in het Engels hebben genoemd, de Translator Appreciation Day!

 

 

 

 

 

 

 

 

Een interactief ochtendprogramma op ons kantoor

 

We hebben een gevarieerd programma voor deze dag samengesteld met voldoende ruimte voor interactieve activiteiten op kantoor in de ochtend én leuke belevenissen in het mooie centrum van Groningen in de middag. Onder het genot van een kopje koffie en heerlijke petit-fours, werd door onze projectbeheerder Sanne de Boer een boeiende presentatie gegeven over het gebruik van machinevertalingen en de toepassing van post-editing. Samen met de vertalers konden we een interessant gesprek aangaan, ervaringen delen, tips en tricks geven over post-editing en vragen beantwoorden die de linguïsten hadden over dit onderwerp.

 

 

Daarna begon de vraag-en antwoordsessie met onze projectbeheerder Nienke Castelein. Tijdens deze sessie werden vragen van vertalers behandeld over de werkprocessen van Global textware, specifieke projecten en diverse actuele punten in onze samenwerking.

 

Een informatief middagprogramma in het centrum van Groningen

 

Na de heerlijke lunch met het gehele team van Global textware zijn we op pad gegaan om het mooie centrum van Groningen te ontdekken. Tijdens de stadswandeling konden we samen genieten van de boeiende verhalen over de geschiedenis van Groningen. Daarna werd de dag afgesloten met een gezellig pubquiz-diner.

 

 

 

 

Samen met onze vertalers kijken we terug op een geweldige dag die door iedereen bijzonder werd gewaardeerd. Het was erg plezierig om onze vertalers eens persoonlijk te ontmoeten en met elkaar in gesprek te zijn. Met trots kunnen we zeggen dat de Freelancerdag 2019 een groot succes was. En dit betekent dat dit zeker een vervolg gaat krijgen. Wij hopen volgend jaar nog meer linguïsten te mogen ontmoeten!

 

Ben je nog geen freelance vertaler van Global texware? Of wil je nog meer weten over leuke activiteiten die wij voor onze externe vertalers in petto hebben? Meld je dan aan op onze website of stuur een mailtje naar onze Vendor Manager Svetlana Been. En zij vertelt jou waarom Global textware het beste vertaalbureau van Nederland is om als linguïst mee samen te werken!

Bookmark and Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl