Global textware wederom trotse hoofdsponsor van de NK WintertriatlonOp zondag 5 maart 2017 vindt voor de tweede keer op rij de NK Wintertriatlon plaats in Groningen. Global textware is wederom de trotse hoofdsponsor van dit mooie winterse evenement. In verschillende leeftijdscategorieën zullen de deelnemers strijden om de nationale titel in en om sportcentrum Kardinge. De wintertriatlon bestaat traditioneel uit hardlopen, wielrennen en schaatsen.

 

 Logo Wintertriatlon

 

De editie van 2016 was mede door de prachtige omstandigheden een groot succes. Voor de meer dan 200 deelnemers was het een mooie sportieve dag. De organisatie van de Global textware Wintertriatlon Groningen hoopt dat er deze editie nog meer deelnemers meedoen in de verschillende leeftijdscategorieën.

 

Namens Global textware zal, net als vorig jaar, Raymund Prins deelnemen in de categorie Heren 55+, waarin hij vorig jaar als tweede eindigde. Raymund hoopt als hoofdsponsor vooral op een mooie, sportieve dag met tevreden deelnemers en veel publiek. Daarnaast hoopt hij natuurlijk ook de nationale titel te veroveren in zijn leeftijdscategorie.

 

De Global textware NK Wintertriathlon start op zondag 5 maart 2017 om 11.15.

Bookmark and Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl