Global textware verwelkomt Sanne de Boer



 

Sanne de BoerIn januari heeft het team van Global textware versterking gekregen met de komst van Sanne de Boer als nieuwe projectbeheerder. Sanne is recent terug verhuisd van Londen naar Nederland en op zoek naar een nieuwe baan kwam ze terecht bij Global textware. De functie als projectbeheerder bij een vertaalbureau past dan ook goed bij haar studierichting en werkervaring. Na de master Writing, Editing en Mediating, heeft Sanne in Londen gewerkt als production editor bij een uitgeverij en als projectmanager bij een bedrijf dat onderwijsprogramma’s ontwikkelt.

 

Naast een passie voor taal, neemt ze dan ook relevante werkervaring mee voor het begeleiden van vertaalprojecten bij Global textware. Hoewel ze alleen nog ervaring had met het uitzetten van vertaalopdrachten, heeft Sanne veel ervaring met projectmanagement en het begeleiden van complexe productieprocessen. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat ze bij Global textware past binnen het team en succesvol vertaalprojecten gaat beheren. Wat Sanne verwacht van de functie? Werken aan leuke vertalingen, goede relaties opbouwen met klanten, leveranciers en collega’s en natuurlijk werken met de nieuwste vertaalsoftware.

 

In haar vrije tijd is Sanne fanatiek bezig met fitness en dan in het bijzonder met gewichtheffen. Daarnaast heeft ze een passie voor honden (en hoopt er binnenkort een te kunnen nemen) en schrijft ze graag.

 

Het motto van Sanne (van J.M. Barrie):

 

“It is not in doing what you like, but in liking what you do that is the secret of happiness.” 

Bookmark and Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl