Global textware verwelkomt een nieuwe stagiaireBegin april is Svea Widuckel begonnen met haar stage bij Global textware. Ze is op dit moment tweedejaars student International Marketing Management aan de Hanze UAS in Groningen. Dit betekent dat ze bij Global textware gaat meewerken aan projecten van de Sales- en Marketingafdeling. Zo gaat ze ons bijvoorbeeld helpen met het opzetten van een vernieuwde bedrijfswebsite.

 

Voor Svea is een vertaalbureau eigenlijk een logische plek om mee te lopen. Ze houdt erg van het internationale karakter van het bedrijf. Na haar middelbare school in Oldenburg heeft ze een tijdje gestudeerd en gewerkt in Bournemouth. Ze is geïnteresseerd in het Engels, Zweeds en tegenwoordig natuurlijk ook in het Nederlands. Voordat ze met haar huidige studie begon, heeft ze zelfs overwogen om vertaler te worden.

 

Svea is erg geïnteresseerd in de wereld van de marketing. Vragen die ze zichzelf stelt zijn: wat maakt iets populair? En waarin herken je een goede website of advertentie? En meer gericht op de vertaalbranche: hoe komt een goede marketingvertaling tot stand? Met al die vragen gaan we haar bij Global textware een stukje op weg helpen. In de hoop dat een stage bij ons bedrijf haar een goede bijdrage levert aan een mooie toekomstige carrière.

Bookmark and Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl