Global textware naar SlatorCon London 2019Op donderdag 16 mei is Global textware aanwezig op SlatorCon London 2019. Deze conferentie wordt georganiseerd door Slator. Slator is actief in de vertaalbranche en houdt zich bezig met verschillende actuele bedrijfsmatige en technische onderwerpen die er momenteel spelen. De vertaalbranche is in beweging en zal in de toekomst in een snelle ontwikkeling blijven. Transcreatie, crowdsourcing, machine translation, workflow- en productiviteitssoftware, en noem maar op. Slator publiceert nieuws en inzichten over al deze onderwerpen in nieuwsberichten, video’s, artikelen en webinars.

 

Naar de conferentie van Slator in Londen komen verschillende professionals uit de vertaalbranche om nieuwe inzichten te delen en de staat van de branche te bespreken. Daarnaast zijn er uiteraard ook nog mogelijkheden om iedereen te spreken. Op de agenda staat onder andere een lezing van één van de oprichters van Slator over de staat van de vertaalwereld anno 2019. En natuurlijk kunnen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Neural Machine Translation niet ontbreken. Jens Senellart, CEO van Systran, zal zijn visie geven over deze spannende ontwikkeling.

 

Namens Global textware zal Thomas Prins afreizen naar Londen en deelnemen aan de conferentie. Het is voor Global textware de eerste keer dat we een conferentie van Slator bezoeken. Thomas hoopt dan ook vooral nieuwe mensen te ontmoeten uit de branche en nieuwe inzichten te krijgen over de verschillende onderwerpen die besproken worden.

Bookmark and Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl