Global textware naar GALA in MünchenVan zondag 24 maart tot en met woensdag 27 maart vindt de 11e jaarlijkse conferentie van GALA plaats, dit jaar in München. De conferenties van GALA bieden alle betrokkenen in de vertaalbranche een uitgelezen gelegenheid om met elkaar te praten over de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Tijdens de presentaties, keynotes, workshops en overige contactmomenten gaat het om het uitwisselen van informatie en ideeën, het ontmoeten van bestaande en nieuwe collega’s in het vak, alsmede het opdoen van nieuwe contacten. Het motto van deze conferentie is dan ook: the language of business, the business of language. Namens Global textware zullen Raymund Prins en Thomas Prins afreizen naar München.

Tijdens de 11e editie van de conferentie staan uiteraard de nieuwste technologische ontwikkelingen op de agenda. Zo gaat de keynote van Brett Frischman over de verhouding tussen mens en technologie. En dan vooral over de vraag: in hoeverre digitale technologieën het leven van alledag beïnvloeden en wat dit met de mens doet. Naast deze filosofische bijdrage zal er natuurlijk ook aandacht zijn voor de praktijk. Wat betekenen de ontwikkelingen op het gebied van AI (Artificial Intelligence) voor het vertaalbureau? En hoe maken we van post-editing een win-win situatie voor het vertaalbureau én de freelancer?

Raymund en Thomas kijken met enthousiasme vooruit naar de conferentie. Naast het ontwikkelen van ideeën over bovenstaande vragen, hopen ze ook vooral op interessante ontmoetingen met collega’s en andere betrokkenen in de vertaalbranche.

Bookmark and Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl