Global textware in het televisieprogramma Ondernemend NederlandOp vrijdag 15 december was het televisieprogramma Ondernemend Nederland op bezoek in het kantoor van Global textware. Er werd een item geschoten over vitaliteit en werkplezier op de werkvloer. Global textware werkt in dit verband samen met het bedrijf Van Waarde, een netwerkorganisatie bestaande uit zelfstandige professionals die werknemers coachen op het gebied van vitaliteit en werkplezier.

 

Van waarde 1

In het item komen, naast de mooie beelden van ons kantoor aan de Hereweg in Groningen, Raymund Prins en Henriëtte Krüger aan het woord. Henriëtte Krüger van Van Waarde benadrukt dat het geluk en de vitaliteit van werknemers erg belangrijk is op de werkvloer. Werknemers hebben zo meer energie en bedrijven hebben minder last van verzuim.

 

Raymund Prins van Global textware zegt in het filmpje dat het werken op een kantoor altijd gevaren met zich mee brengt, zoals pijn aan de nek, armen en schouders. Hoewel Global textware zelf het nodige doet op het gebied van werkomstandigheden, is iedereen ook vrij om deel te nemen aan een programma van Van Waarde.

 

Wilt u meer weten over vitaliteit en werkplezier op de werkvloer? Of bent u benieuwd hoe ons kantoor aan de Hereweg in Groningen er uit ziet? Kijk dan aanstaande zondag 24 december om 09.55 naar het programma Ondernemend Nederland op RTL 7.

 

 

Bookmark and Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl