ELIA conferentie in DubrovnikVoor de vierde keer organiseert de European Language Industry Association (ELIA) de netwerkdagen voor leidinggevenden op 9 en 10 mei. Dit keer in het mooie Dubrovnik in Kroatië. Dubrovnik is één van de mooiste steden van de wereld. En tevens het decor van de succesvolle serie Game of Thrones.

 

Deze editie geeft leidinggevenden de mogelijkheid om kennis met elkaar uit te wisselen en zakelijke samenwerking te ontplooien. De conferentie zal aankomende woensdagavond met een informele borrel starten in de Sunset Lounge van Dubrovnik. Waar we hopelijk kunnen genieten van een mooie zonsondergang.

 

De donderdag en vrijdag staan in het teken van groeistrategieën in de steeds internationaliserende wereld. Het managen van nieuwe technologieën zoals artificial intelligence. Het toegankelijk maken voor je klanten van nieuwe opkomende markten zoals Afrika, India en Azië. En de kansen die veranderingen in de markt ons als vertaalbureau bieden.

 

Voor meer informatie over deze Europese conferentie: http://events.elia-association.org/nd-focus-exec-2019/

 

Bookmark and Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl