Dienstverlening Global textware volledig beschikbaarIntussen heeft het coronavirus zich over bijna de hele wereld verspreid; ook in Nederland heeft het virus een grote impact op de samenleving, het openbare leven en de economie. De beurzen kelderen, de luchtvaart valt bijna stil en vele bedrijven moeten arbeidstijdverkorting voor hun medewerkers aanvragen. Hoewel de impact van de coronacrisis steeds groter wordt, beschikt Global textware als voorheen over volledige capaciteit. Alle aanvragen van onze klanten worden dan ook adequaat beantwoord. We doen er alles aan om onze dienstverlening op het niveau te houden zoals onze klanten van ons gewend zijn.

 

Steeds meer thuiswerkers

Global textware heeft al in een vroeg stadium maatregelen genomen om de gezondheid van iedereen te beschermen en onze capaciteit zo veel mogelijk op orde te houden. Conform de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) hebben we onze medewerkers geadviseerd om zo veel mogelijk thuis te gaan werken. Aangezien thuiswerken voor ons bedrijf de normaalste zaak van de wereld is, kunnen we de infrastructuur eenvoudig afstemmen op alle medewerkers. Inmiddels werkt meer dan twee derde van ons bedrijf thuis en houden we op ons kantoor aan de Hereweg in Groningen een beperkte maar verantwoorde bezetting aan.

 

Geen gevolgen voor de communicatie

Onze communicatie met klanten en leveranciers verloopt bijna geheel via online kanalen, zodat de huidige situatie hoegenaamd geen invloed heeft op onze bereikbaarheid en het beantwoorden van klantaanvragen. Misschien wordt het wel iets lastiger om sommige medewerkers per telefoon te bereiken. We stellen dan ook voor om zo veel mogelijk contact via e-mail te onderhouden. Maar desgewenst kun je uiteraard gewoon naar ons kantoor bellen, waar nog genoeg medewerkers aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

 

We verwachten de komende tijd zowel onze klanten als leveranciers volledig te kunnen blijven bedienen. Mocht je toch zorgen of vragen hebben over de huidige situatie, neem dan gerust contact met ons op.

Bookmark and Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl